Om

HR skal tage udgangspunkt i organisationen og organisationens behov, og mit fokus som HR-konsulent er derfor på løsninger, der virker.

Når jeg løser nye udfordringer og opgaver, tager jeg udgangspunkt i velafprøvede metoder. Med en realistisk og pragmatisk tilgang, foreslår jeg konkrete ideer til, hvordan jeg kan hjælpe jer og jeres organisation.

Min mission er ikke at tilbyde et quick fix eller at ændre alt fra den ene dag til den anden. Mit fokus er derimod på at bearbejde og forbedre det, der er, så det i højere grad hjælper jer på jeres vej.

Min baggrund

Jeg er uddannet Cand. Merc. HRM fra CBS og har i mere end 17 år arbejdet med HR – og jeg brænder for mit fag.  Min erhvervserfaring stammer både fra det offentlige og det private og jeg har arbejdet med både drift og udvikling.

Jeg er certificeret i JTI,  og har en proceskonsulentuddannelse, en LEAN uddannelse samt en række øvrige uddannelsesforløb, så jeg har konkret viden og redskaber, der kan hjælpe jer bl.a. med bedre samarbejde og  kommunikation.

Tilgang

Min tilgang har fokus på løsninger og jeg er pragmatisk, uhøjtidelig og præget af en snert af humor.

Jeg gør mit yderste for at sikre, at alle er med – for kun på den måde, kan I få en løsning, der virker.

 

Kontakt

Indehaver

Christine Holm Pedersen
HR-konsulent
+45 29 700 237

chp@hr-chp.dk

 

Kontor

HR v/ chp

Küchlersgade 31

1774 København V

 

Læs mere

Læs mere Referencer

Læs mere LinkedIn

CVR 36 36 78 57