Velkommen til HR v/chp’s hjemmeside. For at kunne forbedre min hjemmeside og udføre statistik, anvender jeg cookies her på hjemmesiden.

Du kan læse mere om hjemmesidens brug af cookies og sidens privatlivspolitik nedenfor.

 

 

Cookies

Når du besøger hr-chp.dk, bliver der lagt en midlertidig cookie (en lille tekstfil) på din computer, mobiltelefon, tablet, mm. Hvis du vil undgå cookies, kan du slette eller blokere dem. Du kan læse en vejledning til, hvordan du rent praktisk gør det her.

 

Cookies kan genkende en computer, mobiltelefon eller tablet, men kan ikke indsamle information om, hvem du er eller hvem, der bruger udstyret. Brugen af denne hjemmeside er derfor anonym, og der opbevares ikke nogen former for data, der kan identificere dig.

 

Websitet indeholder cookies fra Google Analytics. Disse cookies kan ikke kan identificere brugeren personligt.

 

Privatlivspolitik: Når du er kunde hos HR v/ chp

HR v/chp indsamler de personoplysninger, som du sender mig per e-mail eller sms. Personoplysningerne kan være fx navn, e-mail, telefonnummer samt øvrige almindelige personoplysninger.

Oplysningerne bruges ikke på noget tidspunkt til andre formål end dem, de oprindeligt er indsamlet til.

Sikkerhed

HR v/chp har truffet både tekniske og organisatoriske mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, kommer til uvedkommendes kendskab eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Periode for opbevaring

Personoplysninger til brug for fakturering og lignende opbevares i henhold til bogføringslovens §10 i 5 år efter udløbet af det regnskabsår, som oplysningerne hører til. Herefter slettes oplysningerne.

 

E-mails, fortegnelser og andet materiale gemmes som udgangspunkt i op til 6 måneder, og under alle omstændigheder sletter HR v/ chp personoplysninger, når de ikke længere er nødvendige at gemme.

 

Videregivelse af oplysninger

HR v/chp benytter tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende data på HR v/chp’s vegne og må derfor ikke anvende dem til egne formål.

Der benyttes kun databehandlere i EU og  EØS (Island, Liechtenstein og Norge).

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger HR v/chp behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til at få dem rettet eller evt. slettet. Henvendelse herom kan ske til: chp@hr-chp.dk. Hvis du vil klage over min behandling af dine personoplysninger, har du desuden mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Dette website ejes og publiceres af:

HR v/chp

Küchlersgade 31, 1774 København V

Tlf: 29 700 237

e-mail: chp@hr-chp.dk

CVR 36 36 78 57